Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντε Λα Μπέγια: “Είμαι σίγουρος 100% για την πρόκριση!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα προκριθεί 100% στα πλέι οφ του Champions League, σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο Ισπανός αμυντικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα διορθώσει τα λάθη της και θα φύγει με το θετικό αποτέλεσμα του Ισραήλ.

“Κατάλαβα πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος. Είναι λογικό γιατί υποστηρίζουν μια μεγάλη ομάδα”, είπε για τις αντιδράσεις τις εξέδρας μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σέβα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Ο κόσμος περίμενε από εμάς ένα καλύτερο παιχνίδι, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς».

Για τον αν κατάλαβε πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Ναι το κατάλαβα και είναι λογικό. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν μία μεγάλη ομάδα, η οποία πρέπει να βρίσκεται κάθε χρόνο στους ομίλους του UEFA Champions League, γι αυτό και είναι νευρικοί όταν δεν βλέπουν να παίζει η ομάδα τους καλά».

Για τον αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ρεβάνς και να προκριθεί στα play off του UEFA Champions League: «Είμαι πεπεισμένος 100% πως θα τα καταφέρουμε. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, θα παίξουμε καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας μία βδομάδα να δουλέψουμε. Είναι ακόμα Ιούλιος, είναι νωρίς για εμάς, αλλά θα πάμε στο Ισραήλ για να δώσουμε το 100% προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε