Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λούα Λούα καθυστέρησε αλλά... δεν κοιμόταν

Ολυμπιακός: Ο Λούα Λούα καθυστέρησε αλλά... δεν κοιμόταν
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λέει ο ελληνικός λαός, αλλά ο Λούα Λούα δεν το έχει μάθει ακόμη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.05.2010 | 18:29
Πρώτη δημοσίευση: 10.05.2010 | 18:29

Αρκετές ώρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για καθυστέρηση δύο παικτών του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ πήρε θέση τονίζοντας ότι ο Λούα Λούα ήταν ο "ένοχος" όμως δεν κοιμόταν.  

Σύμφωνα με τον επίσημο Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένα θέμα καθυστερημένης άφιξης της αποστολής στην Τούμπα. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δύο παίκτες που κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο και ξύπνησαν τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση του πούλμαν με αποτέσμα ο Μπάντοβιτς να αναγκαστεί να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο.

Από την ΠΑΕ διαψεύδεται ο αριθμός των παικτών. Αναφέρουν ότι αυτός που καθυστέρησε, μόλις τρία λεπτά, ήταν ο Λούα Λούα που δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για την αλλαγή της ώρας αναχώρησης που αποφάσισε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να αργήσει.

Φυσικά η ΠΑΕ διαψεύδει και το ότι ο Κονγκολέζος κοιμόταν εκείνη τη στιγμή, ενώ τονίζει ότι η αποστολή έφτασε στην ώρα της στο γήπεδο.   Διαδώστε αυτό το άρθρο