Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μποκανί υποστηρίζει… άλλα για το “ναυάγιο”

Ολυμπιακός: Ο Μποκανί υποστηρίζει… άλλα για το “ναυάγιο”

 Σε δημοσίευμα της βελγικής Derniere Heure, ο Ντιεμερσί Μποκανί ισχυρίστηκε ότι δεν απέτυχε στα ιατρικά τεστ, αλλά ότι ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με την Ντιναμό Κιέβου σε λεπτομέρειες.

«Η αλήθεια είναι ότι η Ντιναμό Κιέβου δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Ο μικροτραυματισμός μου δεν με εμποδίζει να αγωνιστώ. Μερικές φορές δουλεύω με προσωπικό προπονητή για να επανέλθω στην φόρμα μου», είπε αρχικά ο παίκτης από το Κονγκό και συνέχισε: «Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εγκαταλείψω. Τα γόνατά μου υπέμειναν την Πρέμιερ Λιγκ για δύο χρόνια, νομίζετε αλήθεια ότι οι ιατρικές εξετάσεις στην Νόριτς και την Χαλ είναι απλές; Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυναμικό από το ελληνικό. Η εικόνα μου κηλιδώθηκε, αλλά μπορώ να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο παρά αυτή την μικρή ενόχληση. Το γόνατό μου καθαρίστηκε πριν από τρία χρόνια». 

Ο Μποκανί εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός ζητούσε οικονομικές εγγυήσεις σε περίπτωση τραυματισμού τις οποίες δεν έλαβε.

«Ο Τύπος στην Ελλάδα έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι τελείωσα από το ποδόσφαιρο. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετύχαινα και έκανα πολλές οικονομικές παραχωρήσεις για να παίξω με τον Χάσι, που με ήθελε πραγματικά. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ήθελα να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αεροδρόμιο και στην πόλη, ένιωσα ότι και οι οπαδοί με ήθελαν πολύ. Η σύζυγός μου ήταν λυπημένη, όλη η οικογένειά μου στο Κονγκό πανικοβλήθηκε, όλο το Κονγκό σοκαρίστηκε και νόμιζαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, έπρεπε να τους καθησυχάσω όλους», επεσήμανε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε