Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Από την Τρίτη είχε παραιτηθεί ο Σίλβα! Οι λόγοι αποχώρησης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η είδηση της αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό έσκασε… σαν βόμβα στον κόσμο των Πειραιωτών. Τι αναφέρουν μέσα από την ΠΑΕ για την αποχώρηση του, που έγινε γνωστή από την Τρίτη – Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για την “αδιαθεσία” του Πορτογάλου προπονητή.

Έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του, με τους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνουν το “διαζύγιο”, δύο μέρες αφότου η αποστολή των Πειραιωτών πέταξε για Αυστρία, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από τον Ολυμπιακό, ο Σίλβα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Πειραιωτών την Τρίτη πως για προσωπικούς λόγου δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ήθελε το ακριβώς αντίθετο, με δεδομένο ότι η ομάδα καλείται να περάσει προκριματικό… εμπόδιο για να μπει στους ομίλους του Champions League. Από τη στιγμή που ο Σίλβα ήθελε να φύγει, οι πρωταθλητές δεν μπορούσαν να τον μεταπείσουν. Την ανακοίνωση, δε, της λύσης της συνεργασίας την έκανε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος -που βρίσκεται στο Λάνγκεφελντ- αιφνιδιάζοντας τους.

Από την ταχύτητα αντίδρασης και την άμεση ανακοίνωση του νέου προπονητή, φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος για αυτή την εξέλιξη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έψαχναν προπονητή εδώ και δύο ημέρες, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν υπό… παρακολούθηση κι έτσι ήρθε ο “γάμος”. Να τονίσουμε, πως είναι προφανές πως ο νέος τεχνικός, Βίκτορ Σάντσεθ, θα τύχει καθολικής στήριξης στα πρώτα του βήματα στην ομάδα…

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Το σχόλιο του Καραπαπά, για την.. αδιαθεσία του Σίλβα

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στην παραίτηση του Μάρκο Σίλβα από την ομάδα, με ποσταρίσματα του στο Facebook.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε