Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε τη χρονιά σαν πραγματικός πρωταθλήτης! Διπλό στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 2-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Superleague κι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 18΄ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Καρντόσο να σημαδεύει με το κεφάλι το δοκάρι του Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι, μην μπορώντας να διασπάσουν την άμυνα των “ερυθρόλευκων” προσπάθησαν μάταια να απειλήσουν με μακρινά σουτ.

Στο 37΄ ο Καρντόσο στάθηκε και πάλι άτυχος αφού η κεφαλιά πήγε ξανά στο δοκάρι, αλλά ο Τσόρι Ντομίνγκες “πήρε το ριμπάουντ” κι έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δυο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Στο 74΄ ο Ελιουνούσι απέτυχε σε δύο διαδοχικές προσπάθειες με σουτ να κάνει το 2-0 αλλά τα κατάφερε με την τρίτη και …φαρμακερή στο 79΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναιτωλικός στο 89΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, με τον Κλέσιο να μην μπορεί να κερδίσει τον Καπίνο σε τετ α τετ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Παπάζογλου (76΄ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι (80΄ Γιαννιώτης), Βακράκος (64΄ Βασιλούδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Μαρτίνς (58΄ Ανδρούτσος), Ρομαό, Ντομίνγκες (64΄ Μπουχαλάκης), Μάριν (75΄ Μανθάτης), Ελιουνούσι, Καρντόσο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε