Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς έφυγε απ’τη συνέντευξη Τύπου!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Η ένταση που επικράτησε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Έντονοι διάλογοι μεταξύ δημοσιογράφων του Πειραιωτών και του Σέρβου τεχνικού, που κατήγγειλε φραστική επίθεση από άνθρωπο των “ερυθρόλευκων” και έφυγε εκνευρισμένος!

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατήγγειλε λεκτική επίθεση εναντίον του, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών…

Αναλυτικά, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: 

Για τα όσα του είπε ο Αρετόπουλος: «Ενημερώθηκα πριν γίνει η τελευταία διακοπή, ότι την επόμενη φορά που θα διακοπεί το παιχνίδι, μπαίνουμε μέσα στα αποδυτήρια και το διακόπτουμε οριστικά. Όταν, τελικά, μπήκαμε μέσα, ο διαιτητής είχε αλλάξει γνώμη. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν θέλετε παραμύθια, τότε τους πήρα εγώ μέσα». 

Για το αν σκέφτηκαν στον ΠΑΟΚ την απειλή βαθμών: «Υπάρχει απειλή βαθμών. Μας είπαν για απειλή -10. Μας πήραν και -3 στην αρχή. Θα φτάναμε στο -16 βαθμούς σύνολο. Εσείς είστε δημοσιογράφοι. Αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο, πρέπει να ασχολείστε και με αυτά. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι. Δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον». 

Γιατί χάθηκαν οι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ: «Χάθηκαν τρεις βαθμοί, γιατί ο Μιλιβόγεβιτς έπρεπε να πάρει κόκκινη. Υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ και υπάρχει και κόκκινη στον Μποτία. Αν γινόταν αυτό στην Τούμπα, τι θα γινόταν…». 

Στη συνέχεια, κατήγγειλε: «Από το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, την πρώτη φορά που μπήκαμε μέσα, ένας άρχισε να βρίζει. Όταν έβγαινα για να κάνω δηλώσεις στη NOVA, έγινε πάλι το ίδιο». 

Και συμπλήρωσε: «Σήμερα, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Είχαμε τις κλασικότερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή, αλλά ήταν ανούσια. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Δεν έχω απάντηση για αυτές τις χαμένες ευκαιρίες. Φοβήθηκα για τραυματισμούς των παικτών. Από τον Αθανασιάδη και τον Ροντρίγκες. Εγώ ξέρω ότι ήρθαν πολλά πράγματα στη φυσούνα. Αν υπάρχει κάμερα, μπορεί και να το έχει γράψει. Εξαιτίας των δημοσιογράφων συμβαίνουν αυτά. Συγκαλύπτετε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»! 

Τότε, ανέβηκαν οι τόνοι με τους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη, να επεμβαίνει, με αποτέλεσμα η συνέντευξη Τύπου να ολοκληρώνεται και τον Ίβιτς να φεύγει εκνευρισμένος…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε