Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Πρίντεζης: “Αφιερωμένη στον πρόεδρο”

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Πρωταγωνίστησε στη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον “ερυθρόλευκο” θρίαμβο, τον οποίο και αφιέρωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι δηλώσεις του Πρίντεζη στον OTE TV:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, που βέβαια δεν κρίνει από τώρα πολλά πράγματα. Αντιδράσαμε πολύ σωστά μετά την άσχημη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την αφιερώνουμε στον πρόεδρο. Ελπίζω να του δώσαμε μια μικρή χαρά. Συνεχίζουμε… Είναι σημαντικό που συνδυάσαμε τη νίκη με ωραίο μπάσκετ».

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να παίξει τόσο καλά επειδή πέρσι είχε χάσει και το τελευταίο ματς των τελικών, είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, ξεκίνησε η νέα χρονιά, υπάρχουν νέοι στόχοι. Πέρασε το περσινό με όμορφο τρόπο, αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν φέτος».

Για τις αντιδράσεις του πάγκου, όπου πανηγυρίζουν όλοι μαζί σαν… ένα τα καλάθια: «Είναι σημαντικό να… συμμετέχει και ο πάγκος στην προσπάθεια των παικτών που βρίσκονται κάθε φορά στο παρκέ. Είμαστε όλοι μια γροθιά, παίζουμε… όλοι μαζί, είμαστε ενωμένοι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμη καλύτερα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε