Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, Σφαιρόπουλος: “Όποιος είναι κουρασμένος, να πάει σπίτι του”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά το σπουδαίο διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ντέρμπι της Παρασκευής (24/3, 21:00) με τους Μαδριλένους στο ΣΕΦ.

“Έχουμε καλή ψυχολογία. Μένει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά προεξέχοντος του Γιουλ. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε περισσότερο λειτουργικοί σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ”, ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

“Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κούραση. Οποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του. Οσον αφορά τον Σπανούλη, είναι καλύτερα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την αρρώστια. Εκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παίξει και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Για τον Λοτζέσκι θα δούμε τώρα”.

Για το σερί 18-0 που έτρεξε ο Ερυθρός Αστέρας, τόνισε: “Τα κενά διαστήματα τα έχουν όλες οι ομάδες. Οταν εμείς τους εγκλωβίσαμε και έβαλαν 17 πόντους στο α’ ημίχρονο, γιατί δεν το λέμε; Το πιο σημαντικό είναι να εκτελούμε σωστά στην επίθεση. Παίζαμε ενάντια στη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Euroleague. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Σίγουρα όταν παίζουμε με καλές άμυνες, παίζει ρόλο. Είτε είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, είτε όχι, πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα”.

Για το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε: “Σίγουρα ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο τέλος χωρίς αυτόν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ο Αγραβάνης άλλαξε τον ρυθμό. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο καθένας από αυτούς μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει την ροή”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε