Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σε Ευρώπη και Κύπελλο θα παίζει ο Λεάλι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, τόνισε πως ο πελάτης του θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού αλλά και σε εκείνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπατιστίνι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “tuttojuve.com”, ξεκαθαρίζοντας πως ο 23χρονος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται στα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και εκείνα του Κυπέλλου, ενώ ο Καπίνο στο πρωτάθλημα.

“Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ χαρούμενος τόσο από το πώς πήγε και από το γεγονός ότι έπαιξε. Αμέσως ένιωσε την αίσθηση του να βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο που είχε μάθει να παίζει διαρκώς στο Champions League, αν και φέτος δεν τα κατάφερε και παίζει στο Europa”.

“Ο Ολυμπιακός έχει δύο καλούς τερματοφύλακες που αξίζουν να παίζουν και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Νίκολα θα παίζει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στο πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία που θα τον βοηθήσει πολύ”, αποκάλυψε ο Μπατιστίνι και κατέληξε για το μέλλον του Λεάλι.

“Είναι κάτι που θα το σκεφτούμε μελλοντικά. Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, όμως θα το σκεφτούμε. Βασικό μας μέλημα είναι να δουλεύει καλά και σκληρά, να βελτιώνεται συνεχώς και να παίζει”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε