Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπανούλης: “Μας χαμογέλασε μία φορά η τύχη”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χαρούμενος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το σπουδαίο τρίποντο που πέτυχε στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το οποίο χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, “παγώνοντας” τους φίλους του “τριφυλλιού”.

Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε πως ήρθε η στιγμή η τύχη να χαμογελάσει και στην ομάδα του.

“Ψυχραιμία είχα και πριν και μετά το σουτ. Η σειρά των τελικών έχει ακόμα δρόμο. Ισοφαρίσαμε, κάναμε το 1-1. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά, αν και χάσαμε πάρα πολλά σουτ και βολές. Στο τέλος μας χαμογέλασε και εμάς μια φορά η τύχη. Προχωράμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι”, δήλωσε αρχικά.

“Ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το λογικό που γίνεται. Το μπάσκετ πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίζει. Ωραία ατμόσφαιρα να υπάρχει, καυτές έδρες να υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί. Όταν το πράγμα παραγίνεται δεν ευνοείται κανείς και πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Δίνουν ο καθένας το 100% για την ομάδα του και πρέπει να σεβόμαστε και το σπορ, γιατί είναι πολλά τα παιδιά που βλέπουν τους αγώνες και πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν τις σωστές εικόνες από αυτά τα ματς, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και κοινωνικά. Να γίνονται τα ματς σε κόσμια πλαίσια και να υπάρχουν σωστές συμπεριφορές”, σχολίασε όταν ρωτήθηκε για την καλή ατμόσφαιρα των δύο πρώτων τελικών.

Για τον αγώνα της Πέμπτης, σχολίασε: “Πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, οι προπονητές θα μας δείξουν το πλάνο τους, αν θα αλλάξουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε