Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τέλος οι μεταγραφές και τα… ξενύχτια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έστειλε το μήνυμα για την εξωγηπεδική τους ζωή. Δεν πρόκειται να κινηθούν για άλλον παίκτη οι “ερυθρόλευκοι” ακόμα και αν φύγει ο Μαρέσκα.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι ευτυχισμένος με το ρόστερ που έχει, ενώ όπως έχει πει στους συνεργάτες του πιστεύει πως είναι καλύτερο από αυτό που είχε στην πρώτη του θητεία στον Πειραιά. Ο Βαλβέρδε έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του για την συνέχεια της σεζόν. Αρχικά τους επισήμανε ότι “οφείλετε να τηρείτε τα ωράρια που έχουμε θέσει κατά γράμμα”.

Ακολούθως τους είπε ότι “δεν θα βγαίνετε έξω μετά τις 12 το βράδυ. Ξενύχτια δεν υπάρχουν εσάς. Θέλω να κοιμάστε νωρίς και να είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις σας με την ομάδα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσφέρετε όσο το δυνατόν πιο πολλά στον Ολυμπιακό. Επίσης θα πρέπει να τηρείτε τους κανονισμούς που υπάρχουν. Περιμένω από εσάς απόλυτο επαγγελματισμό και μεγάλη σοβαρότητα”.

 
Με την απόκτηση του Ουρτάδο που έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα συμπληρώθηκε το ερυθρόλευκο ρόστερ για την επόμενη περίοδο. Αυτό λένε πλέον στον Ολυμπιακό και το στηρίζουν στο γεγονός ότι ο Βαλβέρδε δεν έχει ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη άλλο ποδοσφαιριστή.
 
Για τον Μαρέσκα, οι εξελίξεις θα τρέξουν την Τετάρτη, καθώς η πλευρά του Ιταλού ζήτησε διορία μία μέρα. Η εκτίμηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι ότι ο παίκτης θα βρει ομάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε