Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τρέχει για Οφόε

Ολυμπιακός: Τρέχει για Οφόε

  Ανεβάζει τις «στροφές» ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε από τη Λέγκια. Η σφοδρή επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι να ενταχθεί ο 28χρονος Βέλγος μέσος στην ομάδα είναι δεδομένη και πλέον οι διαπραγματεύσεις με την πολωνική ομάδα βαίνουν προς την τελική ευθεία. Είναι πιθανό ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν οι τελικές εξελίξεις.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού, μια θέση στην οποία «πονάει» πλέον αισθητά η ομάδα, καθώς έχει μείνει μόνο με τον Ανσαριφάρντ και ο χρόνος πιέζει. Ο Ουσίγιος ασχολείται πυρετωδώς με αυτό το θέμα και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να διερευνά την εξαιρετική περίπτωση του 26χρονου στράικερ της Πόρτο Μούσα Μαρεγκά, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Γκιμαράες και εντυπωσίασε. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι ο δανεισμός ισχύει και για την φετινή χρονιά και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

Από εκεί και πέρα, προς αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μανουέλ Ντα Κόστα, καθώς θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, παρ’ όλο που έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε