Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός VS ΑΕΚ: Το Newsit στο “Γ. Καραϊσκάκης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από νωρίς του απόγευμα θα έχετε ΕΙΚΟΝΑ από το Φαληρικό γήπεδο, με τις αφίξεις των ομάδων, των επισήμων αλλά και των φιλάθλων, ενώ μετά το LIVE του αγώνα θα μπορείτε να δείτε ζωντανά και με ΕΙΚΟΝΑ τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων και τις πιθανές συνθέσεις.

Με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν σημαντικά προβλήματα με εξαίρεση τον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον τιμωρημένο Βασίλη Τοροσίδη, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τον Γιάννη Φετφατζίδη.
 
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη, Αβράαμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Χολέμπας στην άμυνα και τους Μοντεστό, Ιμπαγάσα στον άξονα. Ο Ριέρα θα βρίσκεται αριστερά, ο Μιραλάς δεξιά και ο Φουστέρ πίσω από τον Τζιμπούρ.

 
Στην αντίπερα όχθη η “Ένωση” θέλει να χαλάσει την φιέστα των “ερυθρόλευκων” και να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι αρκετά καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Δέλλα, Μπλάνκο, Μάκο και Καραμπέλα.
 
Στο 4-4-2 που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός, ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Λαγός, Ματέος, Νασούτι και Μανωλάς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα της άμυνας. Αν τελικά προτιμηθεί ο Γεωργέας ή ο Γιάχιτς στα δεξιά, ο Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως σέντερ μπακ. Αμυντικός χαφ διατηρείται ο Ντιοπ, με τους Μίτσελ και Καφέ να είναι οι δύο εσωτερικοί χαφ. Ο Γκερέιρο θα έχει το ρόλο του οργανωτή, ενώ ο Μπαχά θα παίξει κορυφή, με τον Σκόκο συμπαραστάτη σε ελεύθερο ρόλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsIt και απολαύστε το ντέρμπι από την καλύτερη θέση…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε