Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός Βόλου και… Ευρώπης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη οι “ερυθρόλευκοι” διέλυσαν την Κέρκυρα εκτός έδρας με πρωταγωνιστές τους Μπρέσκα και Σολάκη και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα στην Κέρκυρα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σολάκης με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ούμπιντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 23΄ ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τον Μπρέσκα να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Σολάκη ο οποίος σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Το επιθετικό κρεσέντο των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 27΄ο Μπρέσκα με ατομική προσπάθεια πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3!, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
 
Σαφώς βελτιωμένοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν με μειώσουν με την κεφαλιά του Καλαντζή στο 50ο λεπτό μετά την σέντρα του Γκουστάβο. Με τον Μπάντοβιτς να ρίχνει και δεύτερο επιθετικό στο ματς οι “Φαίακες” πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν με το 1-3 να μένει μέχρι το φινάλε.
 
Με αυτό το τρίποντο ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να κοντράρονται την Κυριακή με Εργοτέλη και Καβάλα αντίστοιχα, ενώ ο “δικέφαλος του βορρά” έχει να δώσει και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που είχε αναβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο (73΄Τσίγκας), Ρίκκα (46΄Γιάντσης), Γραμμόζης, Μαζνόφ
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα (55΄Ρόκας), Μόνχε (80′ Ακόστα), Σολάκης (67΄Μαρτίν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε