Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός για Σπάρτη: «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε…»

Ολυμπιακός για Σπάρτη: «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε…»

 Ο Ολυμπιακός δεν δίνει συνέχεια στην ανακοίνωση της Σπάρτης που… κατηγορεί τους «ερυθρόλευκους» ως διεφθαρμένους, λίγες ημέρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.  

 «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε…», απαντούν οι Πειραιώτες σε ερωτήσεις σχετικές με την ανακοίνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Σπάρτη την Πέμπτη (15/12) και η ανακοίνωση της ομάδας της Λακωνίας καλεί τον κόσμο της να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και στη συνέχεια κάνει σφοδρή επίθεση στον Ολυμπιακό.

Θυμηθείτε τι αναφέρει:
«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ καλεί όλους τους Λάκωνες και συνάμα όσους θέλουν ένα υγιές και καθαρό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου απέναντι στον ΟΣΦΠ και σε ότι εκφράζει ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο πλέον ωφελημένος από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΑΕ Σπάρτη δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη «θύμα» στο μακρύ κατάλογο αυτής της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας. Κι αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση αλλά δέσμευση.
Στις 15 του Δεκέμβρη, ο κόσμος της Σπάρτης, θα στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας το γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα κόντρα στον ΟΣΦΠ. Με τη φωνή και την ψυχή του!
ΥΓ. Όποιος πιστεύει στη Football League πως μπορεί να κοροϊδέψει τις ομάδες για να συντηρήσει το «μύθο» του και ταυτόχρονα στρατιές αργόμισθων, κάνει λάθος. Τα κορόιδα «πέθαναν» κι όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έλεγαν με έμφαση πως «…δεν θα δώσουμε αξία στα επικοινωνιακά κόλπα της Σπάρτης».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε