Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός:Η απόφαση Μπιτσαξή μπορεί να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το ματς κόντρα στον Αστέρα έχει εξοργίσει τη διοίκηση των ερυθρόλευκων που ανεπίσημα εξαπέλυσε επίθεση στον Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ελ.Βενιζέλος

Γέστε: Όμορφη η ασίστ μου, μεγάλο γκολ του “Φετφα”

Οι Πειραιώτες έστειλαν επιστολή στον ΓΓΑ ζητώντας του να παρέμβει και να επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων στην Τρίπολη, κάτι που συνέβη και στον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής δεν απάντησε στην “ερυθρόλευκη” επιστολή και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμαθαν απλά μέσω της Σούπερ Λίγκας ότι η αστυνομία δεν εγκρίνει τη μετακίνηση και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δηλώνει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει κάτι.

Οπαδοί πάντως των ερυθρόλευκων προγραμματίζουν εκδρομή στην Τρίτοπλη για να δουν το ματς και αν συμβεί το οτιδήποτε στις εξέδρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί κατηγορούμενη.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας λένε ότι η απόφαση αυτή: “Μπορεί να βάλει μπουρλότο σε ένα πρωτάθλημα που κυλά αρκετά καλά. Ο κίνδυνος για επεισόδια είναι μεγαλύτερος εάν πάνε στην Τρίπολη οπαδοί της ομάδας αναμεμειγμένοι με άλλους οπαδούς, και όχι σε κερκίδα που παραχωρεί ο Αστέρας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε