Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ομάδα μαφιόζων η Ρεάλ, ατιμάζει τον σύλλογο ο Μουρίνιο”!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Μεγάλη πολιτική εφημερίδα της Ισπανίας άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζητώντας του να αποφασίσει αν θέλει η “βασίλισσα” να είναι “… ομάδα ή μαφιόζικη οργάνωση”, ενώ χαρακτηρίζει δειλό τον Μουρίνιο, τονίζοντας πως “… έχει βρωμίσει την ομάδα”!
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Ισπανία, μετά την κίνηση του Ζοσέ Μουρίνιο να… τσιμπήσει τον Τίτο Βιλανόβα, βοηθό προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα στον επαναληπτικό του Σούπερ Καπ.
 
Μία από τις μεγάλες πολιτικές εφημερίδες της χώρας, η “ El Pais” σχολίασε σε πολύ έντονο ύφος την… ασυλία που απολαμβάνει από την διοίκηση των “μερένγγες” ο Πορτογάλος τεχνικός, έριξε το φταίξιμο στον πρόεδρο την ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ χαρακτηρίζει τον Μουρίνιο δειλό, αναφέροντας ότι έχει ντροπιάσει την Ρεάλ σε όλο τον κόσμο!
 
“Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει η Ρεάλ Μαρδίτης να είναι η ομάδα… Ρεάλ Μαδρίτης ή μία ομάδα μαφιόζων της Καμόρα”, αναφέρει η εφημερίδα.
 
“Η επίθεση στον Βιλανόβα ήταν δειλή, ενώ ο Μουρίνιο αντί να απολογηθεί στη συνέχεια έδειξε έλλειψη σεβασμού κάνοντας την… πάπια. Κανένας στην Ρεάλ δεν θα πρέπει να ανέχεται τέτοια συμπεριφορά και ο Πέρεθ θα πρέπει να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του δημοσίως, προκειμένου να προστατεύσει την παράδοση και τις αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε έναν τεχνικό που έχει ατιμάσει αυτόν τον σύλλογο σε όλο τον κόσμο. Το δάχτυλο που χτύπησε τον Βιλανόβα δεν ήταν του Μουρίνιο, αλλά του Φλορεντίνο Πέρεθ”, καταλήγει το άρθρο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε