Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ομάδα του… Κόλα, Ζενίτ – ΑΕΚ 4-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η “Ένωση” παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Αγία Πετρούπολη και γνώρισε την πρώτη της ήττα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με δέκα παίκτες από το 40ο λεπτό η ΑΕΚ, λόγω της αποβολής του Νασούτι. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Στο πρώτο παιχνίδι της παιχνίδι μετά την παραίτηση του Μπάγεβιτς η ΑΕΚ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα και έμεινε πίσω στο σκορ στο 42ο δευτερόλεπτο με τον Χουμπότσαν. Η Ζενίτ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 12ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων.
 
Ο Λυμπερόπουλος μείωσε με εξαιρετικό σουτ στο 37΄ βάζοντας ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, ωστόσο η χαρά των “κιτρινόμαυρων” δεν κράτησε για πολύ. Ο Νασούτι έκανε το λαθός στο 40ο λεπτό αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, ενώ παράλληλα έδωσε το δικαίωμα στον Λάζοβιτς να κάνει το 3-1. Κάπου εκεί το ματς έχασε κάθε ενδιαφέρον.
 
Η Ζενίτ καθάρισε το ματς με τον Λάζοβιτς στο 57΄και η συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει με το πέναλτι που κέρδισε ο Ντιόπ και εκτέλεσε ο Καφές στο 82΄.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΖΕΝΙΤ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Κρίζανατς, Λούκοβιτς, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ (67′ Σιρόκοφ), Μπιστρόφ (74′ Κανουνίκοφ), Λάζοβιτς, Ντάνι (67′ Ρόσινα), Μπουκάροφ

ΑΕΚ (Χριστόφορος Κόλα): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Μάκος, Λυμπερόπουλος (46′ Γιάχιτς), Τζεμπούρ (58′ Ντιοπ), Σκόκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε