Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Ακούω προτάσεις…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Έτοιμος να επανέλθει στους πάγκους δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το ΝΒΑ και μίλησε με νοσταλγία για την Μπανταλόνα. “Καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη είναι ο Ναβάρο“, συμπλήρωσε.

«Στο παρελθόν δε σκεφτόμουν να γίνω προπονητής στο ΝΒΑ, αλλά άλλαξα γνώμη έπειτα την εμπειρία μου στο Ντιτρόιτ (σ.σ. καλεσμένος στην προετοιμασία των Πίστονς). Αν μου γίνει μία καλή πρόταση από ομάδα με βλέψεις για playoffs, θα την αποδεχτώ» είπε μεταξύ άλλων στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόσθεσε πως «είναι βέβαιο πως θα προπονήσω ξανά. Αν με καλέσει μία ομάδα και μου αρέσει το πλάνο της, θα συζητήσω μαζί της και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ακούω προτάσεις».

Επίσης ο «Ζοτς» τόνισε πως «κράτησα το σπίτι στη Μπανταλόνα κι υπάρχει λόγος: Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα εδώ. Μακάρι να είχα κατακτήσει κι έναν εγχώριο τίτλο, αλλά, όπως και να ‘χει, νομίζω πως έκανα καλή δουλειά στη Χοβεντούτ (σ.σ. Ευρωλίγκα 1994) και στη Ρεάλ Μαδρίτης (Ευρωλίγκα 1996 & Saporta 1997)».

Καταλήγωντας ο 53χρονος χαρακτήρισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) ως τον καλύτερο επιθετικό παίκτη στην Ευρώπη, ενώ δεν ξέχασε και τους δύο «αιωνίους» της Ελλάδος, καλώντας τους να βρουν λύσει στις συμπλοκές των οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε