Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Είναι το τελευταίο μου F4 με τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής των “πράσινων” επανέλαβε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη, ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Final 4 στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αλλά αυτό που θέλει πρώτα απ’ όλα είναι να διεκδικήσει η ομάδα του το 7ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

“Αν ρωτάτε εμένα, αυτό είναι το τελευταίο φάιναλ φορ μου με τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε, όμως, εκεί για να παλέψουμε, όπως κάνουμε πάντα. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Παίζουμε μία ομάδα που έχουμε χάσει δύο φορές φέτος, αλλά θα πάμε εκεί για να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι”, δήλωσε ο Ζοτς.

Πάντως δεν αποκλείεται και η συγκεκριμένη δήλωση να αποτελεί έναν τρόπο ώστε να πιέσει ο Σέρβος προπονητής τους αδερφούς Γιαννακόπουλους να του αποκαλύψουν τις προθέσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Έχουμε τελείως διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με το Βερολίνο. Δεν έχει καμία σχέση το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ τώρα με εκείνο. Παίζουμε με μια ομάδα που δικαίως έχει τον ρόλο του φαβορί. Έχουμε παίξει δυο φορές μαζί τους και έχουμε ηττηθεί,. Είχαμε πολλές μέρες για να δουλέψουμε την κάθε λεπτομέρεια.”

Τέλος ο Ίαν Βουγιούκας είπε: “Είμαστε πανέτοιμοι. Τα έχουμε όλα προσχεδιάσει και θα πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες.. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα εδώ και δυο εβδομάδες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καιρό. Σίγουρα, πολλοί λένε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Εμείς πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στον τελικό,. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από την ΤΣΣΚΑ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε