Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Εύχομαι ο γιος μου να γίνει σαν τον Διαμαντίδη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για μία ακόμη φορά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό των “πρασίνων”.
Ο προπονητής των… τίτλων για το “τριφύλλι” συμμετείχε σε συνέδριο τεχνικών και μάνατζερ στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και μεταξύ άλλων ευχήθηκε για μία ακόμη φορά (είχε δηλώσει κάτι ανάλογο και στο πρόσφατο final-4 της Βαρκελώνης) ο γιος του να μοιάσει στον 31χρονο Ελληνα γκαρντ.
 
Έχω έναν δωδεκάχρονο γιο και εύχομαι να γίνει σαν τον Διαμαντίδη”, τόνισε χαρακτηριστικά για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ο οκτάκις πρωταθλητής Ευρώπης.
 
Και συνέχισε: “Όταν δεν είσαι προσηλωμένος, δεν μπορείς να δουλέψεις σωστά. Το κίνητρο και η συγκέντρωση είναι απαραίτητα. Δείτε πώς συμπεριφέρεται ένας νέος που είναι ερωτευμένος με ένα κορίτσι. Κάθε μέρα που ξυπνά, κάνει τα πάντα για εκείνη. Αυτή την αφοσίωση χρειάζεσαι και στη δουλειά σου”.
 
Παράλληλα, ο τεχνικός του “τριφυλλιού” δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κίνητρο αλλά και στην εξουσία της γνώσης: “Όταν προτού αποσυρθώ από την ενεργό δράση δέχτηκα πρόταση να αναλάβω προπονητής στην Παρτιζάν, η σύζυγός μου με είχε ρωτήσει αν το σκέφτηκα καλά. Για τρεις μήνες δεν κοιμήθηκα, δούλευα πολύ σκληρά και ήξερα πως έπρεπε να πείσω τους άλλους για την αξία μου.
 
Η ομάδα είχε κάποιους έμπειρους παίκτες, με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες. Ήξερα πως δεν θα έπρεπε να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν, γιατί αυτό θα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Έπρεπε να κερδίσω το σεβασμό. Εγώ αναγνωρίζω μόνο την εξουσία της γνώσης”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε