Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Η πίεση σε μένα και όχι στους παίκτες μου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής των τίτλων γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία των Final 4 και γι’ αυτό προσπαθεί να πάρει  από τους παίκτες του την πίεση και να την επωμιστεί ο ίδιος.

Δήλωσε “παρών” ο Διαμαντίδης

Σε δηλώσεις του ενόψει του ημιτελικού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τα πλεονεκτήματα της Σιένα και τόνισε ότι το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται αποκλειστικά στο ματς της Παρασκευής και όχι στον τελικό της Κυριακής,

“Νιώθουμε πολύ καλά που θα παίξουμε σε ένα ακόμη Final 4 και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα πράγματα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Όλοι μιλούν για την εμπειρία μου σε Final 4 και αυτό είναι ένας καλός τρόπος για να πάρουν την πίεση πάνω από τους παίκτες μου και να την επωμιστώ εγώ. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη Σιένα. Αυτός είναι ο στόχος, όχι η Μακάμπι ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Απομένουν 40 λεπτά για να κερδίσεις ή να χάσεις κι ένας ημιτελικός ή τελικός είναι τελείως διαφορετικός από ένα ματς των προημιτελικών.

Σεβόμαστε απόλυτα τον Πιανιτζιάνι και τους συνεργάτες του. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ο προπονητής της Σιένα έκανε ροτέισον στους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια, αλλά στο Final 4 θα τους χρησιμοποιήσει όλους. Είναι μια ομάδα με ικανότητα στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζει με πολλές προσαρμογές στην άμυνα, κάτι που πολλές φορές της στοιχίζει κάποια αμυντικά ριμπάουντ, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό στο μπάσκετ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε