Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Με τον Ίβκοβιτς θα παραμείνουμε φίλοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την κόντρα με τον κουμπάρο του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και για τις αλλαγές που έγιναν στα ρόστερ των “αιωνίων”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σέρβικη “Vecernje novosti” ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε: “Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ντούντα, όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ντιναμό Μόσχας, ομάδες με τις οποίες αναμετρήθηκε ο Παναθηναϊκός. Άρα οι προσεχείς μας αναμετρήσεις δεν θα είναι οι πρώτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να νικήσει η ομάδα του, αλλά μετά τους αγώνες η σχέση μας δεν θα αλλάξει”, τόνισε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έκαναν οι δύο ομάδες:
 
“Ξέρω, φυσικά, τους παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν δω τις ομάδες να αγωνίζονται δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Η δική μου ομάδα θα είναι σίγουρα δυνατή, παρά το γεγονός ότι ο Πέκοβιτς πήγε στους Τίμπεργουλβς, ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό και αποχώρησε ο Γιασικεβίτσιους. Αποκτήσαμε τον Μάριτς από την Παρτιζάν και τον Σάτο από τη Σιένα, καθώς και δύο Έλληνες, τον Βουγιούκα και τον Καϊμακόγλου. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι να φέρουμε όλη την ομάδα στην ίδια φόρμα. Θα έχουμε μία δυνατή ομάδα, σε άμυνα και επίθεση, με παίκτες που θα μπορούν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε