Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Ο Γιασικεβίτσιους δεν είναι πλέον παίκτης μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πέταξε το “μπαλάκι” στη διοίκηση της ομάδας δηλώνοντας ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι πλέον παίκτης των “πράσινων”.

Το σήριαλ της παραμονής του Σάρας στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος, αλλά χωρίς χάπι εντ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στο λιθουανικό τύπο τόνισε:

“Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να διαδίδω φήμες ή να κάνω σχόλια για τον Σαρούνας. Δεν είναι δουλειά μου. Είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση.

Εχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας. Δουλεύω με 16 παίκτες στη Σερβία. Ο Σαρούνας δεν είναι εδώ. Δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Σάρας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που προπόνηση. Το λέω αντικειμενικά. Είναι τιμή μου που δούλεψα μαζί του και κατακτήσαμε όλους αυτούς τους τίτλους. Αν ενδιαφέρεστε για τη σχέση μου με τον Σαρούνας είναι εκπληκτική. Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα.”

Ο Γιασικεβίτσιους επιθυμεί να μείνει στην ελλάδα, πριν λίγες ημέρες η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο 34χρονος γκαρντ μάλλον θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε