Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Θέλαμε τον Άιβερσον αλλά πήγε στην Τουρκία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Γενάρη, ενώ δήλωσε χαριτολογώντας πως θα ήθελε τον Άιβερσον.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ε φές Πίλσεν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε:
 
“Χάρη στον κ.Θανάση Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός διαθέτει πάντα εξαιρετικό ρόστερ. Είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς στην προπόνηση πως οι παίκτες είναι πιο ανταγωνιστικοί απ’ ό,τι στα παιχνίδια. Καμία φορά τους σταματάω και τους λέω “Σταματήστε. Όχι σήμερα. Την Πέμπτη!” Ζητήσαμε τον… Άιβερσον, αλλά προτίμησε την Τουρκία (γέλια). Η συζήτηση είναι… έξω από εμάς. Δεν άρχισε από εμάς. Εμείς δε συζητάμε κάτι τέτοιο. Το καλύτερο στον σύλλογο αυτό όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι είμαστε μακριά απ’ όσα συζητούν οι υπόλοιποι. Εμείς πιστεύουμε ό,τι είπα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου. Έχουμε τον δικό μας τρόπο”.
 
Εκεί πήρε τον λόγο ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΑΕ (ο οποίος παρακολουθούσε τη συνέντευξη Τύπου) και τόνισε: “Αν δουν οι προπονητές ότι χρειάζεται παίκτες, θα το κάνουμε. Είνα θέμα δικό τους. Τον Παναθηναϊκό τον θέλουμε να είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Αν κάτι κριθεί αναγκαίο, έχουμε την επιθυμία να το πραγματοποιήσουμε”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε