Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Θέλω να μείνω αλλά δεν εξαρτάται από μένα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό όμως έστειλε το μήνυμα στη διοίκηση για την καθυστέρηση της να λάβει αποφάσεις για το μέλλον όλων στην ομάδα.

Τον…αποκαθήλωσε – Ο Σπανούλης “σκότωσε” τον Παναθηναϊκό – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός(VIDEO)

“Το αίσθημά μου είναι το ίδιο. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα που έγιναν από την διοίκηση, έγιναν πολύ αργά και το πιο σημαντικό θέμα είναι να συνειδητοποιήσουν άμεσα οι άνθρωποι της ομάδας τι θέλουν και ποιά θα είναι η μορφή της ομάδας στην επόμενη σεζόν. Έτσι και αλλιώς πρέπει να έχουμε άμεσα αποφάσεις γιατί έχουν τελειώσει σχεδόν όλων τα συμβόλαια οπότε οι αποφάσεις πρέπει να είναι γρήγορες. Αναμφίβολα είναι απόφαση της ομάδας

Πρέπει να εξηγήσω κάτι… Στην προτελευταία συνέντευξη Τύπου είπα ότι μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό δεν νιώθω απλά ένας προπονητής εδώ. Νιώθω μέλος της ομάδας αυτής, ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι μου. Δεν έχω σχέση διοίκησης-προπονητή… Η σχέση μας έχει περάσει αυτά τα χρόνια σε ένα άλλο επίπεδο. 

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς σε αυτή την σειρά, ήταν σημαντικό το πλεονέκτημα της έδρας, ειδικά όταν φτάσαμε σε πέντε ματς. Όπως και να έχει θα ήθελα να πω ότι ήταν μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση για μένα να συνεργάζομαι με τέτοιους αθλητές κάθε μέρα. Είναι ικανοποίηση μεγάλη. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο ξενοδοχείο, τουλάχιστον 2000 άτομα και μας βοήθησαν ψυχολογικά πριν το σημερινό ματς. Αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν η στήριξή τους ήταν σημαντική. Στο ξενοδοχείο ήρθαν να μας στηρίξουν και ο Θανάσης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Έχουν πει ότι θα μείνουν στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. 

Δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον κουμπάρο μου. Όπου και να έχει δουλέψει, το έχει κάνει με μεγάλα αποτελέσματα και το ίδιο έκανε και φέτος. Είχαν μία εκπληκτική σεζόν. 

Χωρίς καμία αμφιβολία η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί εδώ. Αυτή είναι η θέλησή μου. Μιλάω όμως για κάποιες αποφάσεις που είναι μεγαλύτερες από αυτό το γεγονός. 

Έχω μάθει ότι όσα γίνονται μέσα στην οικογένεια, μένουν μέσα… Όταν υπάρχει τελική απόφαση…” και εκεί ολοκληρώθηκε βίαια η συνέντευξη Τύπου του Σέρβου τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε