Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Όνειρα Ευρώπης κάνει ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Κρητικοί νίκησαν με 2-1 την Καβάλα, την έφτασαν στη βαθμολογία και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Με 10 ολοκλήρωσαν το ματς οι “αργοναύτες”.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Καβάλα αφού ο μόνιμος σκόρερ της, Μπένζαμιν Ονουάτσι σημάδεψε σωστά στο 21′ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ο Εργοτέλης που μέχρι εκείνο το σημείο είχε την κατοχή, άργησε να συνέλθει αλλά κατάφερε πριν το τέλος του ημιχρόνου να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μπέτο ήταν αυτός που στο 44′ με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς.

Οι Κρητικοί στο δεύτερο μέρος πίεσαν, έψαξαν το γκολ της νίκης και το βρήκαν στο 71′. Ο Λεάλ που είχε μπει ως αλλαγή κέρδισε το πέναλτι από τον Σιόντη και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ.

Η Καβάλα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο και μάλιστα στο 89′ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τόμασιτς.

Ο Εργοτέλης έφτασε στους 31 βαθμούς όσους έχει και η Καβάλα.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Μπέτο (63′ Ορφανός), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (55′ Λεάλ).
 
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτζελ (79′ Ογκμπέτσε), Πετκάκης (46′ Σιόντης), Ντικρόκ, Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νικουλάε, Ρίος (74′ Περεϊρίνια).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε