Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ονειρεμένη” Λέστερ για τίτλο! “Κηδεία” για Λίβερπουλ (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αυτή η Λέστερ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Αγωνιζόμενη σαν… μέλλουσα πρωταθλήτρια, η ομάδα του Ρανιέρι διέλυσε μέσα στο “Έτιχαντ” τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 και δείχνει ικανή να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα “θαύματα” στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη στην έδρα της.

Εδώ και 11 χρόνια στην Premier League όποια ομάδα είναι πρώτη το πρώτο Σαββατοκύριακό του Φλεβάρη, παίρνει τον τίτλο. Οι “οιωνός” αυτός βολεύει απιστευτα την Λέστερ, που όμως δεν μένει στα… λόγια. Η ομάδα του Ρανιέρι είναι εκπληκτική εντός γηπέδου, κάτι που το απέδειξε και μέσα στο “Έτιχαντ”, διαλύοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Ρόμπερτ Χουτ, που άνοιξε το σκορ στο 3′ και έκανε το 0-3 στο 60′ .

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ με εντυπωσιακή προσπάθεια είχε κάνει στο 48′ το 0-2, φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, όπως και ο Σέρχιο Αγκουέρο που στο 87′ μείωσε για το τελικό 1-3.

 

 

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0, αλλά με γκολ του Ντεφόου στο 89′ η Σάντερλαντ πήρε ισοπαλία (2-2) στο “Άνφιλντ”. Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πέρασε η Τότεναμ, που νίκησε με 1-0 την Γουότφορντ.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε