Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ονειρεύεται τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο MVP του φετινού Ολυμπιακού έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη περίοδο και μάλιστα δεν αποκλείει να καταφέρει η ομάδα του να φτάσει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

“Κυρίαρχος στην Ελλάδα , πρωταγωνιστής στην Ευρώπη”

“Ένα όνειρο τρελό” τραγουδάνε οι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες και ο Άριελ Ιμπαγάσα με δηλώσεις του στην Real News… ακολούθησε τον ρυθμό των οπαδών.

Τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει όνειρα ακόμη και για τελικό, ενώ αναφέρθηκε στον MVP της χρονιάς που θεωρεί ότι είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Ιμπαγάσα μεταξύ άλλων μίλησε…

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: “Είναι μια διοργάνωση όπου μετέχουν οι καλύτερες ομάδες και ως πρώτο στόχο θα πρέπει να έχουμε την πρόκριση στους “16”. Μετά θα παίξει ρόλο η κλήρωση, αλλά μπορούμε να κάνουμε όνειρα για τον τελικό… Είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να το ονειρευόμαστε και να το πιστεύουμε.”

Για τον MVP του Ολυμπιακού: “Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις, πόσο μάλλον να κατακτάς έναν τίτλο. MVP του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μπορεί να είναι αμυντικός και να μη σκοράρει, αλλά θεωρώ ότι είναι η κολόνα της ομάδας. Αντιπροσωπεύει πολλά για τον Ολυμπιακό και είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής που βελτιώνεται καθημερινά. Θεωρώ ότι ο Αβραάμ θα μπορούσε εύκολα να κάνει καριέρα σε μία μεγάλη ομάδα της Αγγλίας, της Ισπανίας ή της Ιταλίας.”

Για το αν τον ενοχλεί που ο Ολυμπιακός αναζητεί παίκτη με τα χαρακτηριστικά του: “Αν η ομάδα κρίνει ότι χρειάζεται παίκτη στη θέση μου θα είναι καλό να τον αποκτήσει. Γνωρίζω και εγώ ότι περνάνε τα χρόνια… Φυσικά, βέβαια, μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν.¨”

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: “Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δείχνει ότι αγαπάει πολύ όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και το ποδόσφαιρο. Είναι πάντα πρόθυμος να μας ακούσει και να μας βοηθήσει. Αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να σκεφτούν μόνο το ποδόσφαιρο… Δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα να διαχειριστούν, όπως οι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε