Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ονειρεύεται το δεύτερο γκρουπ ο Ολυμπιακός – Αναμονή για μετεγγραφές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για τα πλέι οφ. Το ματς της Ουντινέζε με την Μπράγκα θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει για πρώτη φορά στην ιστορία του να βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

“Καθηλωμένοι” στις τηλεοράσεις τους θα είναι το βράδυ οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Ελλάδος. Σε περίπτωση πρόκρισης της Ουντινέζε, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα τότε ο Ολυμπιακός θα ανέβει στο δεύτερο γκρουπ και θα ελπίζει σε μία ευνοϊκή κλήρωση.

Σίγουρα οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται και για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα αφού αν αποκλειστούν οι “πράσινοι” τότε θα εισπράξουν όλο το ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίος υπολογίζεται πάνω από 10 εκ. ευρώ!

Εκτός από το ενδιαφέρον για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλλογικής διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός ασχολείται και με τις μετεγγραφές.

Ο Κακουτά φαίνεται ότι χάθηκε οριστικά αφού προτιμάει την Μαρσέιγ και έτσι οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες λύσεις. Το όνομα του Κουαρέσμα της Μπεσίκτας επανήλθε ενώ και ο Λέζαρ παραμένει ψηλά στη λίστα των “ερυθρόλευκων”. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος πιέζει και ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει τον Αντι-Μιραλάς, αλλά ούτε το αμυντικό χαφ που θέλει ο Ζαρντίμ.

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε