Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ονειρεύεται… το σεντόνι – “Διπλό” στην Κομοτηνή για Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με μεγάλη άνεση από την έδρα του Πανθρακικού (2-0) και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των Ατρόμητου και ΠΑΟΚ στην 25η αγωνιστική (έφτασε του 46 βαθμούς) βλέπει… ψηλά, ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τραγικό λάθος του Σέρεμετ στο δεύτερο γκολ, “μεγάλη” εμφάνιση από Καρέλη

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά, τον Παναθηναϊκό να έχει μια… ελαφρά κατοχή της μπάλας και τον Πανθρακικό να είναι “φαρμακερός” στις αντεπιθέσεις. Σαν αποτέλεσμα, είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες πριν την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου. Μόλις στο 6′ ο Καπίνο έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Καθάριου, τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Καρέλη βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σέρεμετ, ενώ στο 11′ ο Ιγκόρ δεν πλάσαρε σωστά, στέλνοντας από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ.

Οι Ακρίτες ανέβασαν στην συνέχεια την απόδοση τους, αλλά οι επιθετικές τους προσπάθειες “έβρισκαν’ στην αμυντική γραμμή του “τριφυλλιού”. Ο Παναθηναϊκός “πάγωσε” το παιχνίδι, κρατώντας την μπάλα στα πόδια του και κάνοντας πολλές πάσες και… στο 27′ “χτύπησε’ με το όμορφο τέρμα του Καρέλη, κάνοντας το 1-0. Μέχρι να στείλει ο διαιτητής τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ο ρυθμός του παιχνιδιού… έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούνται ιδιαίτερα.

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη ήταν αρκετά καλή, με τις δυο ομάδες να πιέζουν για το γκολ, αλλά τον Παναθηναϊκό να στέκεται τυχερός, αφού ο Σέρεμετ έκανε απίστευτο λάθος στο 59′, αφήνοντας τον Ατζαγκούν να κάνει ανενόχλητος το 2-0. Ο Πανθρακικός δεν έδειξε στην συνέχεια να έχει την δυνατότητα να επανέλθει στο ματς, “το “τριφύλλι” συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαρακατσάνου στον Αμπέιντ (74′). Μοναδικό αξιόλογο γεγονός μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, ει 15λεπτη συμμετοχή του Πέτριτς, που έκανε το ντεμπούτο του με τους “πράσινους”.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82’ Χασομέρης), Καθάριος (64’ Μολίνα), Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90′ Μαμούτ), Ντιόγκο. 

Στον πάγκο: Αθανασιάσης, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (87’ Ντίνας), Καρέλης (74’ Πέτριτς), Αμπέντ (85’ Δώνης), Πράνιτς. 

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε