Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ονουάτσι: Μακάρι να πάω στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την επιθυμία του να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι που αποκάλυψε επαφές με τον “δικέφαλο του βορρά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιγηριανός στην εφημερίδα “Εξέδρα”:
 
Το συμβόλαιό σου λήγει σε δύο χρόνια, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνεις στην Καβάλα…
“Ακούγονται πολλά, ωστόσο μέχρι να έχω επίσημη πρόταση δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν σενάρια γύρω από μένα και αφορούν μεγαλύτερες ομάδες. Αυτό σημαίνει πως αναγνωρίζεται η δουλειά μου. Είναι μεγάλη ικανοποίηση”.
 
Αληθεύουν τα σενάρια για τον ΠΑΟΚ;
“Υπάρχει ενδιαφέρον και έχει ήδη γίνει επαφή με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις της ομάδας δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Όταν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, θα έχουμε επίσημες επαφές. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω και σέβομαι απεριόριστα. Από τότε που ήταν παίκτης και παίζαμε αντίπαλοι, όταν ήμουν στον Ιωνικό”.
 
Με τον Σταύρο Ψωμιάδη έχεις συζητήσει;
“Μίλησα με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος έχει έρθει και αυτός σε επαφή με τον ΠΑΟΚ. Τον θεωρώ σαν οικογένειά μου, οπότε ήταν λογικό να μιλήσω μαζί του. Θέλει να προχωρήσω, να κάνω κάτι παραπάνω στην καριέρα μου. Αρκεί σε όλα αυτά να έχει κέρδος και η Καβάλα”.
 
Το εξωτερικό υπάρχει στο μυαλό σου ως ενδεχόμενο;
“Αν και είμαι της άποψης ‘ποτέ μη λες ποτέ’, δεν θα ‘θελα να φύγω από την Ελλάδα. Για παράδειγμα, να φύγω στη Γερμανία και να ξεκινήσω και πάλι από το μηδέν; Είναι δύσκολο. Στην Ελλάδα νιώθω αυτοπεποίθηση, ο κόσμος με ξέρει και αισθάνομαι καλά”.
 
Αληθεύει πως είχες δηλώσει παλαιότερα ότι έκλεισε ο κύκλος σου στην Καβάλα;
“Είχα πει πως νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να κάνω κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να παίζω για μία ομάδα που θα έχει έναν στόχο. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει ο κύκλος μου στην Καβάλα, πάντως ήρθε η ώρα για να μάθω κάτι καινούργιο και να ζήσω κάτι διαφορετικό. Να αποκτήσω μεγαλύτερους στόχους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε