Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οντάι Αλ Σαμαρί: Τελειώνουμε θετικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου που ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του “δικεφάλου”.
Ιστορική αλλαγή ιδιοκτησίας στον ΠΑΟΚ μέχρι τις 20 Γενάρη

Ο Άραβας επιχειρηματίας με δηλώσεις του στην εφημερία “Μακεδονία” δεν παρέλειψε να τονίσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη.

Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι οι εξελίξεις αποτυπώνονται από την ανακοίνωση την οποία εκδώσαμε το απόγευμα (της Κυριακής 19/12). Έχουμε ξεκαθαρίσει στην πλευρά του ΠΑΟΚ τι θέλουμε τι όχι και νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε μια πλήρη συμφωνία, αλλά όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν και γραπτώς. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και στηρίζω απόλυτα τον Θόδωρο (Ζαγοράκη)”, ήταν αρχικά τα λόγια του.

Κληθείς να απαντήσει αν απομένουν μόνο τα διαδικαστικά, απάντησε: “Οι ελληνικοί νόμοι είναι ένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει η λύση για να το προσπεράσουμε. Όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα τελειώσουν όταν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη με το νέο έτος”.

Στο τέλος, ρωτήθηκε και για τις πιθανότητες να κλείσει το θέμα θετικά και απάντησε: “Πιστεύω ότι το πλέον πιθανό είναι να τελειώσουμε θετικά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε