Τετάρτη, 10 Απρ.
16oC Αθήνα

Οπαδοί Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ – “Είμαστε στο πλευρό σας”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΚΑΕ Παναθηναϊκού επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έστειλε μήνυμα στήριξης σε Ομπράντοβιτς και παίκτες, ενόψει των τελικών της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για μία ακόμη φορά οι φίλοι του “τριφυλλιού” έδειξαν την αγάπη που έχουν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Παρά την τέταρτη θέση που κατέλαβαν οι “πράσινοι” στο πρόσφατη Ευρωλίγκα, η σχέση… αγάπης με τον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες δεν κλονίστηκε.

Περίπου 10 άτομα (αντιπροσωπεία των οργανωμένων) επισκέφτηκαν το κλειστό του ΟΑΚΑ, πριν από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, προκειμένου να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Ζοτς και στους παίκτες του (οι τελικοί με τον Ολυμπιακό αρχίζουν την Πέμπτη).

Οι φίλοι των “πρασίνων” τόνισαν πως δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουν όλα όσα τους έχουν προσφέρει προπονητής και παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, ενώ επισήμαναν πως ότι κι αν γίνει στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Απ’ την μεριά του, ο Ομπράντοβιτς απάντησε πως ούτε ο κόσμος έχει να φοβάται πως η ομάδα δε θα παλεύει πάντα για το καλύτερο κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους Τελικούς της Α1. Να θυμίσουμε πως παρόμοια κίνηση είχε γίνει και το 2010 έπειτα τον αποκλεισμό στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε