Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οπαδοί στους Θρακομακεδόνες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στην προπόνηση και συνομίλησαν με τους αρχηγούς της ομάδας, ζητώντας να μην επαναληφθούν τα… περσινά.

Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Πανσερραϊκό στην Ριζούπολη θεωρείται από πολλούς στην “Ένωση” κομβικής σημασίας. Η ήττα από την Κέρκυρα την πρώτη αγωνιστική και η άσχημη εμφάνιση με τον Θρασύβουλο στο φιλικό έφεραν ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.
 
Την Πέμπτη περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες και ζήτησαν μιλήσουν με τους τρεις αρχηγούς. Οι οπαδοί ζήτησαν από τους Δέλλα, Καφέ και Λυμπερόπουλο να μεταφέρουν και στους υπόλοιπους πως, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι, θέλουν να δουν την αλλαγή στην ομάδα για να μην επαναληφθούν τα περσινά αποτελέσματα όταν η ΑΕΚ είχε μείνει εκτός στόχων από πολύ νωρίς.
 
Από την πλευρά τους οι αρχηγοί της “Ένωσης” τους εξήγησαν ότι φέτος γίνεται μία νέα προσπάθεια και πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από πέρυσι. Επίσης, οι Λυμπερόπουλος, Καφές και Δέλλας ζήτησαν από τους οπαδούς να είναι ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε