Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Πολύ άσχημη τροπή πήραν τα επεισόδια στην Πάτρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναχαϊκή – Ολυμπιακός. Στις συγκρούσεις οπαδών των “ερυθρόλευκων” με την αστυνομία, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης μαχαιρώθηκε πισώπλατα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

“Χ”αμός στην Πάτρα – Οριστική διακοπή στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Μεγάλη ένταση υπήρξε πριν τη σέντρα του αγώνα κυπέλλου όταν οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο της Αγυιάς χωρίς εισιτήριο.

Η αστυνομία αντέδρασε και τα… αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με δύο τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ακόμη ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στο μάτι, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς.

Η ένταση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του ματς το οποίο διακόπηκε ουκ ολίγες φορές για αντικείμενα που έπεσαν, αυτή τη φορά, από την πλευρά των οπαδών της Παναχαϊκής.

Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές ενώ ένας οπαδός των γηπεδούχων τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Επεισόδια στην Πάτρα πριν το ματς Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Βάζει “φρένο” στα σενάρια για Τζιμπούρ-Φουστέρ ο Ολυμπιακός

Ο Βαλβέρδε θέλει Τζιμπούρ στη Βαλένθια!

Φετφατζίδης όπως λέμε… Μήτρογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε