Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Οπαδοί του Παναθηναϊκού γιαούρτωσαν τον Τσάκα! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας κάλεσε τους δημοσιογράφους για να τους παρουσιάσει το νέο του Πρίγκιπα αλλά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, περίπου 15-20 οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο ξενοδοχείο και τον γιαούρτωσαν.

Οι οπαδοί μπήκαν στο ξενοδοχείο, πέρασαν από τους ανθρώπους της ασφάλειας και πέταξαν γιαούρτια στον Βλάση Τσάσα, ενώ τον… στόλισαν και με αρκετά κοσμητικά επίθετα.

ΦΩΤΟ Newsports

Για λίγο υπήρξε ένταση στην αίθουσα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να αποχωρούν τελικά χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο επεισόδιο.

ΦΩΤΟ Newsports

Ο Τσάκας σχολίασε:” Τα παιδάκια είναι παιδάκια. Φώναζαν ότι φώναζαν. Έδειξαν ότι τρομοκράτησαν μία κίνηση, που την φέραμε εδώ που τη φέραμε και τώρα που σφίξανε τα γάλατα έγινε ότι έγινε”

ΦΩΤΟ Newsports

Η συνέντευξη Τύπου έγινε κανονικά και ο Φαιζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ είπε ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ελλάδα:

ΦΩΤΟ Newsports

“Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας για να βρεθείτε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και ιδιαίτερα τώρα που μπορώ να μιλήσω μαζί μας για τον λόγο της επίσκεψης μου. Όπως δήλωσα κατά την άφιξη μου, ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι η υπόθεση Παναθηναϊκός και ελπίζω να τελειώσει σύντομα. Παρόλο που η κατάσταση στην Ελλάδα οικονομικά και πολιτικά δεν είναι καλή, πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ώρα για να επενδύσουμε στη χώρα σας. Η άφιξη μου συνέπεσε με τη Γ.Σ του Παναθηναϊκού.

Ενημερώθηκα πως έχει δημιουργηθεί μία κίνηση από τον κ. Αλαφούζο. Την τοποθετούμε παράλληλα και όχι απέναντι μας. Περιμένουμε την απάντηση από την πλευρά Βαρδινογιάννη και έχουμε στείλει το χαρτί που δεσμεύει τις κινήσεις μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για να αποδείξουμε το ενδιαφέρον μας, ήρθαμε στην Αθήνα και συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της πλευράς Βαρδινογιάννη. Θα ήθελα να σας αναπτύξω το πλάνο της επόμενης μέρας. Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της κατάθεσης των 15 εκατομμυρίων ευρώ, θα γίνει νέα ΑΜΚ που θα εξασφαλίσει την αποπληρωμή των χρεών. Θα ξεκινήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη την κατασκευή του νέου γηπέδου. Θα θέλαμε ένα Παναθηναϊκό, μονιασμένο και να τον κάνουμε πολύ μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στη Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Δεν συναντηθήκαμε με τον ίδιο τον κ. Βαρδινογιάννη, αλλά με τον εκπρόσωπο του και τις επόμενες μέρες που θα είμαστε στην Ελλάδα θα έχουμε επαφή.

Θέλω να κάνω σαφές ότι ήρθα στη χώρα σας, για να δείξω ότι ενδιαφέρομαι. Γνωρίζω ότι είχε γίνει οικονομικός έλεγχος. Δεν στεκόμαστε σε αυτόν και έχουμε εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για το νέο έλεγχο.

Γνωρίζω για τον Πρίγκιπα Σουλτάν, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί αρχικά και όπως γνωρίζετε, η βασιλική οικογένεια στη Σαουδική Αραβία έχει χιλιάδες μέλη. Γνώριζα ότι ενδιαφερόταν για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτός είναι παρελθόν και τώρα είμαι εγώ εδώ. Έγινε γνωστό στην Αραβία το θέμα με τον Πρίγκιπα Σουλτάν και έμαθα ότι δεν ολοκληρώθηκε το deal και επειδή γνώριζα πολλά για τον Παναθηναϊκό και ήθελα να επενδύσω, για αυτό ήρθα εδώ.

Αρχικά έκανα μία συνέντευξη μέσω Skype και έδωσα πολλές εξηγήσεις για εμένα και την οικογένεια μου. Τι παραπάνω θέλετε να μάθετε; Νομίζω ότι η οικογένεια μου είναι γνωστή και έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για αυτή. Έχουμε έναν όμιλο εταιρειών και επιχειρήσεων που ανήκει στην οικογένεια και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς. Αν ψάξετε θα μάθετε ότι η οικογένεια μου έχει εταιρείες και δουλεύουμε στον τομέα του πετρελαίου και το φυσικού αερίου, όπως και σε άλλους τομείς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε