Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οπαδός έδειρε ποδοσφαιριστή και μετά οι συμπαίκτες του τον έκαναν μαύρο! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Οπαδός έδειρε ποδοσφαιριστή και μετά οι συμπαίκτες του τον έκαναν μαύρο! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτες σκηνές στο ματς Πετρολούλ-Στεάουα στη Ρουμανία. Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε παίκτη της Στεάουα και οι συμπαίκτες του… απάντησαν με ξύλο στον εισβολέα οπαδό.
Δύο παίκτες της Στεάουα Βουκουρεστίου τραυματίστηκαν σοβαρά ύστερα από επίθεση των οπαδών της Πετρολούλ Πλοϊέστι στον αγώνα των δύο ομάδων που διακόπηκε πριν το ημίχρονο.
 
Ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός, Γκεόργκε Γκαλαμάζ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο καθώς οπαδός της Πετρολούλ εισέβαλε στο γήπεδο και τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χάος, με παίκτες και οπαδούς να πιάνονται στα χέρια.
 
«Ο Γκαλαμάζ έπαθε κάταγμα στο ζυγωματικό και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Στεάουα, Νάρκις Ραντουκάν προσθέτοντας πως ο παίκτης έχει και πρόβλημα ακοής.
 
Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Τσίπριαν Ταταρουσάνου υπέστη σοβαρά εγκαύματα καθώς χτυπήθηκε από φωτοβολίδα από τις εξέδρες. Μετά από μισή διακοπής ο αγώνας αναβλήθηκε.
 
Η έκρηξη των οπαδών της Πλοϊέστι προήλθε όταν ο διαιτητής έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι εις βάρος της ομάδας τους την στιγμή που προηγούταν με 1-0.
Ο Σέρβος αμυντικός της Στέαουα, Νόβακ Μαρτίνοβιτς και ο κίπερ Ραζβάν Στάνκα αποβλήθηκαν επειδή χτύπησαν με κλωτσιές καράτε τον οπαδό της Πλοϊέστι.
 
Μετά από αρκετά λεπτά το παιχνίδι ξανάρχισε, με τον Μιχάι Κοστέα να ευστοχεί στο πέναλτι και να κάνει το 2-0 για την Στεάουα.
 
Όμως λίγο μετά το γκολ, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά τον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του Ταταρουσάνου από την φωτοβολίδα.
 
Ο εκκεντρικός πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, κατηγόρησε τον διαιτητή για τα επεισόδια, λέγοντας πως «εκτροχίασε το παιχνίδι».
 
Η Στεάουα αναμένεται να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.
 
Στο μεταξύ ο οπαδός της Πετρολούλ, Ντράγκος Πετρούτ Ενάτσε, συνελήφθη από την αστυνομία κατηγορούμενος για διασάλευση της κοινής τάξης και βιαιοπραγία. Το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει υπό κράτηση για 29 ημέρες ώσπου να οριστεί η δίκη.
 
Οι εισαγγελείς είπαν πως ο Ενάτσε βάρεσε με ένα σκληρό αντικείμενο τον Γκαλαμάζ και πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν την επίθεση.
 
 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε