Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Οπαδός του ΠΑΣ επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ! – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Επεισοδιακό ήταν το μεγάλο ντέρμπι της Football League το οποίο διακόπηκε προσωρινά μετά την εισβολή οπαδού ο οποίος χτύπησε τον Βεζυρίδη. Ο ΠΑΣ νίκησε με 1-0 σε ματς που διήρκησε 3 ώρες!

Το ματς στους Ζωσιμάδες όδευε προς την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους μετά από αρκετές διακοπές και ενώ ο ΠΑΣ ήταν μπρoστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Κυριάκου στο 24′.

Ένας οπαδός μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον Βεζυρίδη ο οποίος ανταπέδωσε. Ο ανεγκέφαλος επέστρεψε στις εξέδρες και διέφυγε της σύλληψης ενώ ο διαιτητής Λαμπρόπουλος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και πήγε στα αποδυτήρια.

O Βεζυρίδης αποχώρησε με ασθενοφόρο και μετά από διαβουλεύσεις το ματς συνεχίστηκε. Ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μπερτίν διότι έπεσε πάνω στον οπαδό που χτύπησε τον Βεζυρίδη!

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι Γιαννιώτες κράτησαν το γκολ του Κυριάκου και πήραν το πολύτιμο τρίποντο ανεβάζοντας και πάλι τη διαφορά τους από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους 4 βαθμούς.

Το γκολ του Κυριάκου

Η ένταση στους Ζωσιμάδες ξεκίνησε νωρίς αφού στο 12ο λεπτό ο Κατσικογιάννης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Σικαλιά, παίρνοντας πορεία προς τα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε αλλά οι κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε