Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Όποιος προλάβει… Πριν τον πρίγκιπα έρχονται οι Αμερικανοί!

Μπορεί ο πρίγκιπας Σουλτάν να έχει προγραμματίσει ταξίδι για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό, ωστόσο την Τετάρτη κορυφαίο στέλεχος της “Axiom Capital”, που εκπροσωπεί Αμερικανό επειχειρηματία, αναμένεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η κούρσα των υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πρίγκιπας Σουλτάν είχε το προβάδισμα η εταιρία “Axiom Capital” μπαίνει δυναμικά στο… κόλπο.
 
 
Ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας, Ντέβιντ Σινκλέρ αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο των “πρασίνων”, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Σινκλέρ αναμένεται να ζητήσει τον έλεγχο από εταιρία ορκωτών λογιστών στα οικονομικά της ΠΑΕ για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί. Στη συνέχεια και ανάλογα με τα αποτελέσματα του ελέγχου θα καταθέσει την πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών με κάθε λεπτομέρεια.

Μάλιστα ο Σινκλέρ αποκάλυψε πως ο επενδυτής είναι αμερικανικής καταγωγής.

 
 Αναλυτικά όσα δήλωσε στο www.sport-fm.gr:

«Ναι έχουμε μιλήσει με κάποιον πελάτη που ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι Αμερικανικής καταγωγής. Δεν μπορώ να αναφέρω πολλές περισσότερες πληροφορίες γιατί θα ήταν τουλάχιστον ανέντιμο. Αύριο θα είμαστε στην Αθήνα μαζί με εκπρόσωπο του πελάτη μας, ο οποίος ενδιαφέρεται για ακόμα περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αγαπά το ποδόσφαιρο και γενικά είναι άνθρωπος των σπορ».

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε