Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ώρα… Ευρωμπάσκετ – Ελλάδα-Βοσνία (18.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας αρχίζει και η νεανική Εθνική ομάδα ρίχνεται στη μάχη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Βοσνία στην πρεμιέρα της στο Γ όμιλο και θέλει να διευρύνει το απόλυτο των νικών που έχει. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00 (LIVE NewsIt, ΕΤ1).

Η εικόνα της Εθνικής ομάδας στα φιλικά ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική, παρά τις απουσίες και τη γκρίνια που υπήρξε λόγω της άρνησης πρωτοκλασσάτων παικτών να ενσωματωθούν στην αποστολή της.

Ο Ηλίας Ζούρος δούλεψε με όσους είχε στη διάθεση του και στα 12 φιλικά που έδωσε η Ελλάδα αν μη τι άλλο απέδειξαν οι παίκτες ότι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα.

Έφτασε λοιπόν η ώρα για να δείξουν ότι η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων ζει και βασιλεύει. Η αρχή μπορεί να μην είναι το ήμισυ του παντός, αφού ο δρόμος μέχρι τα κρίσιμα ματς είναι μακρύς αλλά σίγουρα η Εθνική θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί.

Αντιμετωπίζει στις 18.00 (LIVE NewsIt, ET1), την Βοσνία από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ. Και στις 11 προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Ελλάδα έχει επικρατήσει και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων με μεγάλες διαφορές.

Οι Βόσνιοι που στηρίζονται στους Τελέτοβιτς, Ντόμερκαντ, Μπαϊράμοβιτς σε καμία περίπτωση δεν φοβίζουν, ενώ στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων γνώρισαν την ήττα με το εντυπωσιακό 87-62.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε