Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ώρα Ζίκο και μετεγγραφών

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσιζει για όλους και για όλα
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσιζει για όλους και για όλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα αυτή για τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφασίζει για προπονητή και ενίσχυση.

Νίκη με … γκρίνια κόντρα στην Λάρισα

Ζίκο: Δεν μου έχουν πει να φύγω

Φταίει ο Κόκκαλης και όχι ο Ζίκο

Τραυματίστηκε ο Μήτρογλου

Το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι αυτό του προπονητή. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να αντικατασταθεί ο Ζίκο από τους Νινιάδη-Μπάντοβιτς και να πορευθεί έτσι η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. “Αγκάθι” για την απόλυση του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι η υψηλή αποζημίωση που που θα πρέπει να καταβάλουν οι ερυθρόλευκοι. Γι΄αυτό στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες σπρώχνουν στην έξοδο τον Ζίκο, από την διοίκηση μέχρι και τους παίκτες.

 
Σενάρια που ήρθαν την Κυριάκη στο προσκήνιο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Τούρκο τεχνικό, Φατίχ Τερίμ, ενώ και για επιστροφή του Τάκη Λέμονη για τρίτη φορά στο “Λιμάνι”.
 
Επόμενη προτεραιότητα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να επιμένουν στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον διεθνή Αργεντινό της Νάπολι, Χέσους Ντάτολο. Πιο κοντά πάντως και από τους δύο στο να γίνει κάτοικος Πειραιά είναι ο Νέρι Καστίγιο, αφού εξασφάλισε την το “οκ” της Σαχτάρ για να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο στην πρώην ομάδα του.
 
Παράλληλα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του Λούα Λούα και δεν αργεί η μέρα που ο Κονγκολέζος θα κάνει την επανεμφάνιση του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε