Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι επί εποχής Κόκκαλη και στο σημερινό ΔΣ θα ληφθούν αποφάσεις που θα κρίνουν πολλά. Στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν απλά ο επίλογος μίας τραγικής χρονιάς. Οι λάθος επιλογές προπονητών, το ελλιπέστατο ρόστερ και η τραγική προετοιμασία ήταν κάποιοι από τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην αποτυχία.

Η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου. Χρόνος για πολύ σκέψη δεν υπάρχει αφού στις επόμενες 25 ημέρες θα πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό αν τυχόν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, γιατί πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χτίσει τη χρονιά πάνω στους αγώνες του Europa League.

Στο κρίσιμο ΔΣ αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Πρώτο και βασικό θέμα αυτό του προπονητή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το πρώτο φαβορί, αρκεί βέβαια να καμφθούν οι αντιστάσεις όλων των μελών της διοίκησης.

Από εκεί και πέρα ο σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση αφού εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι μάλλον απίθανο να διατεθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την απόκτηση παικτών.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πολύ άσχημο και οι παίκτες γνωρίζουν ότι φέτος θα κάνουν τις μικρότερες σε διάρκεια διακοπές. Όσοι τουλάχιστον από αυτούς που θα μείνουν στο λιμάνι.

Αν και κανείς αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός θα μπει στο Europa League έχοντας τον 7ο καλύτερο συντελεστή. Αυτό σημαίνει ότι σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε