Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ώρα να… φανεί το χρήμα στα ταμεία του Παναθηναϊκού

Ώρα να… φανεί το χρήμα στα ταμεία του Παναθηναϊκού
Ο οικονομικός έλεγχος της “πράσινης” ΠΑΕ από την πλευρά του Πρίγκιπα Σουλτάν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και πλέον έφτασε η ώρα να μπουν τα 15 εκατ. στα ταμεία του “τριφυλλιού”.
Μετά την καθυστέρηση περίπου μιας εβδομάδας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους ανθρώπους του Πρίγκιπα Σουλτάν.
 
Τα αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας, εξέφραζε τη σιγουριά πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο.
 
Πλέον, έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει να μπουν τα λεφτά στα ταμεία της ομάδας και έτσι το 54, 7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη να περάσει στα χέρια του Πρίγκιπα.
 
Το ΜοU προέβλεπε πως τρεις μέρες μετά την πραγματοποίηση του οικονομικού ελέγχου, θα πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση του συμφωνητικού. Όπως έχει δηλώσει ήδη ο Βλάσης Τσάκας, τα χρήματα που απαιτούνται… υπάρχουν και απλά θα χρειαστεί να φανούν μέσω κλειδαριθμικού σήματος ή εμβάσματος και σε ελληνική τράπεζα.
 
Στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα περάσει στα χέρια του πρίγκιπα, αφού παραμένει ασαφές το θέμα με το νόμο περί ιθαγένειας ξένων επενδυτών στην Ελλάδα. Προφανώς, μέχρι την Τετάρτη, αλλαγές δεν μπορούν να υπάρξουν, όμως στόχος του Αλ Σαούντ είναι να πάρει τον έλεγχο της ομάδας, έστω και με καθυστέρηση.
 
Γι’ αυτό άλλωστε και ο Βλάσης Τσάκας τονίζει πως υπάρχει πάντα και κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση που δεν κατατεθεί σχετική τροπολογία, όμως σε μια τέτοια περίπτωση, η όλη υπόθεση θα πάει χρονικά ακόμη πιο πίσω.

Διαβάστε ακόμα…
 

Τσάκας: Θέλουμε τέλος Δεκεμβρίου να είμαστε διοίκηση


Φερέιρα: Δύσκολος χρόνος αλλά μου αρέσει εδώ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε