Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ώρα να γουSTARουμε! (VIDEO)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το 61ο All Star Game ολοκληρώνεται στο Ορλάντο με την αναμέτρηση της Ανατολής και της Δύσης, όπου κυριαρχούν οι παίκτες απ’ το Λος Άντζελες. Έξι πρωτάρηδες.

Άλλη μία γιορτή του ΝΒΑ φτάνει στο τέλος της και στο Amway Center θα παρελάσει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η φετινή χρονιά. Ανατολή και Δύση θα αναμετρηθούν για 61η φορά (36-24 οι νίκες) στο πέσιμο της αυλαίας του All Star Game του Ορλάντο και το Λος Άντζελες κι οι πρωτάρηδες ξεχωρίζουν στις επιλογές των δύο ομάδων.
 
Λέικερς και Κλίπερς έχουν από δύο παίκτες στη βασική πεντάδα της Δύσης, την ώρα που στην Ανατολή η κατάσταση είναι σχεδόν μοιρασμένη. Η Δύση έχει κι έναν πρωτάρη στο αρχικό σχήμα της (Μπάινουμ, Λ.Α. Λέικερς) και στο σύνολο φτάνουν στους έξι, τρεις και τρεις. Η Ανατολή απάντησε με τον παίκτη με τις περισσότερες ψήφους (ΧάουαρντΟρλάντο – 1.600.390, Δύση: Μπράιαντ, Λ.Α. Λέικερς – 1.555.479).
Η κόρνα της λήξης θα δώσει τη σκυτάλη στον MVP της βραδιάς (ΜπράιαντΛ.Α. Λέικερς πέρυσι για 4η φορά) και στο Χιούστον, που θα φιλοξενήσει το εορταστικό τριήμερο του 2013,

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε