Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ώρα… πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο “δικέφαλος του Βορρά”, υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης στην γεμάτη Τούμπα τη Βαλερένγκα (21:00 / NewsIt / Novasports1) και θέλει να σφραγίσει το… εισιτήριο του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 2-0 που πήρε μέσα στη Νορβηγία.
Οι Θεσσαλονικείς διασταυρώνουν τα. ξίφη τους με τη σκανδιναβική ομάδα και στοχεύουν στη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με πανηγυρικό τρόπο.
 
Μάλιστα, οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, που αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα.
 
Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως είναι το φαβορί μετά τη νίκη στο Όσλο (0-2), ωστόσο δεν εφησυχάζουν, αφού δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να υπάρξει ανατροπή του σκηνικού, κάτι που επεσήμανε και ο προπονητής της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι.
 
Σε ό, τι αφορά τα πλάνα του, δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει το 4-3-3 με το οποίο παρέταξε τον “δικέφαλο” στο Ούλεβαλ, ενώ θα δώσει ωστόσο φανέλα βασικού στον Βλάνταν Ίβιτς αντί του τραυματία, Λαζάρ, που ήταν από τους καλύτερους στο πρώτο παιχνίδι.
 
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έτσι, αναμένεται να αποτελείται από τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο στην άμυνα, Αρίας-Γκαρσία αμυντικά χαφ, Ίβτς σε ρόλο δεκαριού, Φωτάκη στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, Βιεϊρίνια στην αριστερή και Αθανασιάδη στην κορυφή.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Εσθονός, Κρίστο Τόχβερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε