Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οργισμένη αντίδραση από Τζεμπούρ: Είστε ψεύτες!

Οργισμένη αντίδραση από Τζεμπούρ: Είστε ψεύτες!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού απάντησε απάντησε μέσω Facebook στις κατηγορίες της “Le Buteur” σχετικά με τα επεισόδια στο ματς της Αλγερίας με τη Λιβύη, μιλώντας για αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων και προπαγάνδα που γίνεται εναντίον του τα τελευταία 3 χρόνια.

Με γραπτή του δήλωση την οποία και δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, ο Τζεμπούρ κατηγόρησε την εφημερίδα της χώρας του για προπαγάνδα προς το πρόσωπό του, η οποία έχει ως στόχο να τον δυσφημήσει με πλαστές πληροφορίες.

Πήραν στο… κυνήγι τον Τζεμπούρ – Δείτε VIDEO

Η απάντηση του Ραφίκ Τζεμπούρ:

«Αρχικά θέλω να εκφραστώ για τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι μεταξύ της εθνικής μας ομάδας και της Λιβύης. Οι παίκτες της Λιβύης ξεπέρασαν τα όρια και δεν έπαιζαν fair play. Δεν ξέρω να μιλώ αραβικά. Εγώ απλά προστάτευσα την μπάλα με το κορμί μου και με έριξαν στο έδαφος. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης έδειξε δειλία και μου έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο έχοντας δίπλα του έναν συμπαίκτη. Στη συνέχεια προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου και την σωματική μου ακεραιότητα. Είναι λυπηρό που κάποιοι συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Η βία δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Καλώ όλους τους Αλγερινούς να δουν ξανά το ματς.

Σε ό,τι αφορά στο δημοσίευμα της «Le Buteur» με κατηγορούν ψευδώς για πράξεις και λόγια που ποτέ δεν είπα και θέλω να πω πως είμαι πάντα περήφανος που είμαι Αλγερινός. Είναι πάντα τιμή μου να υπερασπίζομαι τα χρώματα της χώρας μου. Κανείς εκτός από τον Θεό και την οικογένειά μου δεν ξέρει πως έχω την Αλγερία στην καρδιά μου. Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί με υποστηρίζουν και να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί ξέρουν τη διαφορά μεταξύ των αληθινών κειμένων και των φτιαγμένων. Επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω ότι το να παίζω με την Εθνική ομάδα έστω και ένα λεπτό είναι χρυσός για μένα, είναι το όνειρο εκατομμυρίων Αλγερινών στον κόσμο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως έχω κίνητρο να παίζω.

Για να επιστρέψω στην εφημερίδα «ο ψεύτης» είναι σχεδόν τρία χρόνια που κάνει προπαγάνδα εναντίον μου. Είναι αντι-Τζεμπούρ. Ο στόχος είναι το να με δυσφημίσουν με ψεύτικες πληροφορίες που τις εφευρίσκουν. Ευτυχώς σήμερα όλοι κατάλαβαν πως αντί να είμαστε ενωμένοι μετά από αυτό το περιστατικό, χωρίζουν την ομάδα με… άγριες ιστορίες. Έχουν πέσει πάρα πολύ χαμηλά.

Τέλος, θέλω να πω για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν και με ακολουθούν στο twitter και στο facebook».

Τα βρίσκει και με Χολέμπας ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε