Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οριστικά εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός Βόλου που προσφεύγει στο CAS

Οριστικά εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός Βόλου που προσφεύγει στο CAS
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.08.2011 | 19:31
Πρώτη δημοσίευση: 15.08.2011 | 19:31

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου και διατήτηρησε τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη, αλλά και την τριετή τιμωρία με αναστολή πέντε χρόνων.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα καταθέσουν τα όπλα και όπως δήλωσε ο Μιχάλης Μιτζικός στον NovaΣπορ FM, θα προσφύγουν στο CAS:

"Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα.

Θα φτάσουμε μέχρι το CAS. Μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ακόμα δεν έχουμε λάβει το σκεπτικό της απόφασης, αλλά έχουμε προγραμματίσει, ήδη, τις επόμενες κινήσεις μας. Κανονικά, θα έπρεπε, μέχρι να τελειώσει το θέμα, η UEFA να αφήσει την ομάδα να παίξει κι ανά πάσα στιγμή να την αποβάλλει… να της πάρει την κούπα.

Η UEFA άγεται και φέρεται. Την Παρασκευή έστειλε στην ΕΠΟ σημείωμα με οδηγίες για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν! Μπορεί να έκανε λάθος, αλλά τα λάθη πληρώνονται."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο