Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οριστικά εκτός ΟΑΚΑ το ΑΕΚ – Νταντί Γ.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το “χωράφι” του ΟΑΚΑ κρίθηκε ακατάλληλο και ο αγώνας της Πέμπτης ΑΕΚ – Νταντί Γιουνάιτεντ θα γίνει σε άλλο γήπεδο εντός της Αττικής. “Αιχμηρή” δήλωση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σταδίου.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου, αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ που βρισκόταν από το πρωί σε συνεχείς συσκέψεις με τους αρμόδιους τελικά το ματς για το Europa League δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Το τεστ που έγινε στο γήπεδο με τους νέους της ΑΕΚ ήταν ανεπιτυχές και πλέον είναι οριστικό ότι η Ένωση θα πρέπει να αναζητήσει νέα έδρα για το ματς της Πέμπτης.

Αυτή θα πρέπει να είναι εντός Αττικής αφού η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει κλείσει εισιτήρια αλλά και ξενοδοχείο. Φαβορί αυτή την στιγμή, φαντάζουν τα γήπεδα της Λεωφόρου, της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Παναθηναϊκός που την Παρασκευή υποδέχεται την Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Οι πράσινοι επέλεξαν να δώσουν το ματς στη Λεωφόρο.

Και οι πράσινοι αναζητούν νέα έδρα για το συγκεκριμένο ματς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΟΑΚΑ, Σπύρος Γρύλλης με γραπτή του δήλωση έριξε ευθύνες στην εταιρεία που ανέλαβε την αποκατάσταση του χλοοτάπητα αλλά και στην προηγούμενη διοίκηση.

“Όπως είναι γνωστό, η ριζική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ αποφασίστηκε τον Ιούλιο, υπό συνθήκες ασφυκτικής χρονικής πίεσης, μετά την καταστροφή που είχε επέλθει λόγω των βροχοπτώσεων. Το έργο ανέλαβε σύμφωνα με τους όρους της μισθωτικής σύμβασης ο Παναθηναϊκός, με επιμέλεια και ευθύνη του οποίου ανακατασκευάζεται ο χλοοτάπητας.

Δυστυχώς, λόγω κακής εκτίμησης των υπευθύνων της εργολήπτριας εταιρείας, ο χλοοτάπητας δόθηκε προς χρήση πρόωρα, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν σοβαρές αλλοιώσεις κατά τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και τη SUPERLEAGUE, έλαβε τις απαραίτητες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε από την εργολήπτρια εταιρεία και την παράδοση του αγωνιστικού χώρου προς χρήση το συντομότερο δυνατό.

Οι προσαρμογές που απαιτούνται στο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πλέον απαραίτητες, για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που οφείλεται στη μακροχρόνια εγκατάλειψη του Σταδίου από την απαραίτητη συντήρηση, το οποίο δεν μπορούσε να επιλυθεί κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω της εξέλιξης του πρωταθλήματος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε