Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οριστικά εκτός ο Ντουντού

Η απουσία του Ντουντού πονοκεφαλιάζει τον Ζίκο
Η απουσία του Ντουντού πονοκεφαλιάζει τον Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε μόνος του και την Τρίτη με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Ζίκο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν είχε συμπεριλάβει τον Ντουντού στην 18μελή αποστολή, ωστόσο τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως και ο Ντουντού ένιωθε καλύτερα.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι Λεντέσμα, Στολτίδης με τον Ζίκο να προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Κατσικογιάννη στην βασική ενδεκάδα δίπλα στον Μαρέσκα, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται μετά από πολύ καιρό ο Ματ Ντάσμπισιρ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους “ερυθρόλευκους”  με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται ο Τοροσίδης, ο Ραούλ Μπράβο, ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στην μεσαία γραμμή ο Γκαλέτι δεξιά και ο Οσκαρ αριστερά από τους Κατσικογιάννη και Μαρέσκα, ενώ ο Ντιόγκο θα βρίσκεται πίσω από τον Μήτρογλου στην επίθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε